АЛЬФА-1
В основі Альфа-1 лежить здатність молекул води активно поглинати певний спектр ІФЧ-випромінювання. Інфрачервоне випромінювання визначеної довжини хвилі поглинається водою, що міститься в продукті, але не поглинається тканиною продукту. При цьому органіка продукту з певною часткою достовірності може вважатися за прозору для ІФЧ-променів. Таким чином ІФЧ енергія без втрат повністю передається воді продукту, нагріваючи її по всій поверхні, і примушує випаровуватися. Такий спосіб підведення енергії до води, що знаходиться в продукті, дозволив створити устаткування з не порівняльними в звичайних технологіях ККД. Сушка продукту відбувається при 50–55 °С (овочі та фрукти) або 55–60 °С (лікарські трави).
Детальніше... |
АЛЬФА-2
В основі ІФЧ-сушки лежить здатність молекул води активно поглинати певний спектр ІФЧ-випромінювання. Інфрачервоне випромінювання визначеної довжини хвилі поглинається водою, що міститься в деревині, але не поглинається її тканиною. При цьому органіка деревини з певною часткою достовірності може вважатися за прозору для ІФЧ-променів. Таким чином ІФЧ-енергія без втрат повністю передається воді продукту, нагріваючи її по всій поверхні, і примушує випаровуватися.
Детальніше... |
АЛЬФА-3
Камера призначена для використання в технологічних процесах сушки торфу, тирси, зернових, відходів с/г виробництва та тваринництва, різноманітної продукції хімічної та гірничодобувної промисловості, підготовки сировини для комбікормових заводів і т.п. Кліматичне виконання лінії розраховане на експлуатацію в умовах УХЛ4 ГОСТ 15160-69.
Детальніше... |